Peter Lundberg holder foredrag

Jeg har gennem en del år holdt mange foredrag i bl.a. højskoleregi (for voksne), ældresagen, menighedshuse, medborgerhuse, firmaer, kunstmuseer, kunstforeninger, Rotary mm. Altid med en god respons fra publikum og arrangør.

Efter en lang karriere indenfor reklame og marketing foretog jeg i 2007 et paradigmeskifte og sagde mit job op som marketingchef i en international koncern for at forfølge min inderste drøm. At være kunstner på fuld tid. Noget jeg har drømt om, siden jeg som barn i 1969 begyndte af male billeder.

Mit daglige virke i dag er som billedkunstner og forfatter, og begge dele er heldigvis i god fremdrift. Jeg har gennem årene haft mange udstillinger i ind og udland. 2017 bliver et meget spændende år med bl.a. en stor udstilling på Galleri Petra Lange i Berlin til september. Det sker sammen med én af tysklands meget kendte bronceskulptører, Michael Jastram. Dette udstillingssamarbejde fortsætter i 2018 i Berlin og den samme udstilling rykker ligeledes i 2018 til Belle Art Gallery i Danmark.

Som forfatter har jeg indtil nu udgivet fire bøger. I marts udkom jeg med spændingsromanen AGENDA, som bl.a. blev præsenteret på KRIMIMESSEN i Horsens og har fået en pæn modtagelse af læserne. AGENDA er en trilogi og næste bind i serien udkommer til marts 2018 – ligeledes i forbindelse med KRIMIMESSEN. 

Fra et kunstnerliv på fuld tid

“A CLOSER LOOK AT THE WORLD BEHIND”

I dette foredrag fortæller jeg om at tage livet op til revision og forfølge den inderste drøm – med de konsekvenser det så også medfører. Det er fortællingen om marketingchefen, der fulgte sin drøm, foretog et vanebrud i tilværelsen og sprang fra det sikre chefjob til en usikker tilværelse som kunstner og forfatter på fuld tid.

Vi får i denne personlige udviklingshistorie et unikt indblik i de overvejelser der foregår på atelieret under arbejdet med malerierne, udsmykningsopgaverne og de store udstillinger i ind- og udland. Foredraget byder på en masse billeder fra et langt kunstnerliv.

I foredraget åbnes der også op nogle af de tanker og overvejelser der har været omkring arbejdet med mine bøger. Senest med spændingsromanen / krimitrilogien AGENDA, hvor første bind udkom den 14. marts 2017. Der vil være et unikt indblik i arbejdet med efterfølgeren.

Overordnet er temaet ”A CLOSER LOOK AT THE WORLD BEHIND”. For netop dette spørgsmål har jeg som maler og forfatter forsøgt at afdække og fortolke i rigtig mange år. Hvem er vi? Hvor er vi på vej hen? Hvad er meningen med det hele?

Jeg bygger foredraget op som en form for musika-li-talte fordrag, hvor de mange ord bliver krydret med nogle sange / viser. Det giver tilhørerne en helhedsoplevelse og giver en forfriskende og hyggelig afveksling i arrangementet.