Om Peter Lundberg

Om Peter Lundberg

Jeg er født i Silkeborg i 1955. Allerede som barn var jeg optaget af at tegne, male og skrive historier. Jeg drømte som teenager i 1969 kun om at blive kunstner og forfatter, for det var, når jeg arbejdede med maleriet og skriveriet, jeg følte, at jeg levede 100%. Men jeg fik af min far tudet ørene fulde af, at det kunne man ikke leve af. Så jeg skulle finde mig et job enten i en bank eller på kommunen, for der var dér en god pension.

Det blev dog med reklame og marketing, jeg kom til at arbejde i en 29 år lang erhvervskarriere fra 1977 til 2006.

Trangen til udelukkende at arbejde med kunsten fyldte mere og mere, og i 2006 valgte jeg derfor at kvitte mit job som marketingchef for at blive fuldtids kunstner. I alle årene ved siden af mine spændende jobs havde jeg malet, udstillet og skrevet.

Jeg har således været aktiv som maler og tegner i mere end 50 år, og gennem årene har jeg udstillet i kunstforeninger, kunsthaller, gallerier og kunstmuseer og været repræsenteret på flere censurerede udstillinger. Et højdepunkt var min SOLO udstilling JUST MEMORIES på KunstCentret Silkeborg Bad i 2015/2016. Derudover har jeg udstillet på gallerier i Tyskland, Spanien, Holland og Færøerne, samt udstillet på Antanas Moncys Museum, Palanga, Litauen.

Jeg har endvidere udført en del større udsmykningsopgaver.

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på plart@peterlundberg.dk.

Du kan også udfylde formularen her, så vil jeg efterfølgende kontakte dig.

Tak for din interesse.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.