Udsmykning

Kunstnerisk udsmykning af firmadomicilet

Mange af de udsmykningsopgaver, som jeg udfører, er bestillingsopgaver, hvor jeg tager udgangspunkt i de lokaler der skal kunstnerisk udsmykkes.

Det, som det handler om for mig, er, at man ikke falder i den nemme grøft, og bare indkøber noget hid og dig ”der sikkert passer ind”, men at der bliver tænkt i helheder og sammenhængskraft gennem en langtidsholdbar udsmykningsløsning.

Det er vigtigt, at man som virksomhed tør diffentiere sig fra konkurrenterne og dermed forstærke effekten af sit ”brand”, også via den kunst man har hængende på væggene. Husk på, den kunst man enten har i virksomheden eller privat, fortæller omgivelserne hvem man er. Derfor er det vigtigt, at der udsendes de rigtige signaler.

God kunst i virksomheden gør noget positivt ved medarbejdernes trivsel. Det er også værd at tænke på.

Jeg har i mere end 40 år arbejdet som udøvende kunstner, og har arrangeret i hundredvis af udstillinger med både egne og andre kunstneres værker. Samtidig har jeg gennem årene lavet en del udsmykningsopgaver. Jeg har således oparbejdet en rimelig viden om, hvordan tingene hænger ordentligt sammen, og kan derfor tilbyde jer en kompetent rådgivning.

Det, jeg kan tilbyde, er bl.a. at udarbejde et individuelt udsmykningsoplæg. Måden, jeg arbejder på, er, at jeg først gennemfotograferer de lokaler og steder, hvor der skal hænges kunst op. Herefter indplacerer jeg forskellige løsningsforslag under stor hensyntagen til og respekt for firmaets profil, arkitektur, lysindfald og ikke mindst den indretningsmæssige æstetik og arbejdsfunktioner.

Mit oplæg er naturligvis afpasset den økonomiske ramme, som er afsat til formålet.

Målet er at udarbejde en udsmykningsmæssig helhedsløsning, som er både spændende og langtidsholdbar.

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på plart@peterlundberg.dk.

Du kan også udfylde formularen her, så vil jeg efterfølgende kontakte dig.

Tak for din interesse.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.